bon

wijonze_aktiviteitengeschiedenislinkbonifatiusbeursmusicalCreditonlinkdokkumlinkfuldalinkmedia

home

 

Koks uit Fulda

27 maart 2017

Maandag 27 maart kwam een delegatie van koks uit Fulda naar Dokkum, om daar hun trip door Nederland te beginnen. Vorig jaar augustus hebben de koks Jan Veenma en Bert Tacoma deelgenomen aan het koks event ( Laurentiustag der Köche) in Fulda. Hun enthousiasme heeft de koks uit Fulda naar Dokkum gebracht en wij hebben hen ontvangen in restaurant het “Ailand” Lauwersoog van Jan en Barbera. Zij hebben enthousiast hun verhaal gedaan hoe je dicht bij de natuur toch zakelijk kunt zijn en de gasten pure en gegratineerde oesters laten proeven. ‘s Avonds hebben we met de gasten genoten van een diner in de IJsherberg. Dinsdagmorgen heeft men nog een bezoek gebracht aan Weidenaar worstmakerij en koers gezet naar Amsterdam.

1

2

3

5

7

8

10


 

verder